ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Cancer

Kemoterapi samt strålebehandling medfører ofte en række bivirkninger og man er ekstra påvirkelig overfor huller i tænderne og paradentose. 2SMILE har et bredt sortiment med en række produkter, der kan være med til at sikre en god mundhygiejne og lindre i munden i forbindelse med cancer.

Cancer

Kemoterapi samt strålebehandling medfører ofte en række bivirkninger og man er ekstra påvirkelig overfor huller i tænderne og paradentose. Derfor skal sukker helst undgås – både i mad og drikke, ligesom at der skal ekstra opmærksomhed på pleje og rengøring af tænderne, selvom en af bivirkningerne er ømme slimhinder og tandkød.

Kemoterapi kan medføre mundtørhed ligesom at kan opstå revner, sår og svamp i og omkring munden.  Sår og blister kan være generende og gøre ondt.  Sunstar GUM AftaClear skaber en beskyttende hinde, som giver lindring.

Såfremt der opleves mundtørhed kan være en hjælp af bruge produkter der fugter munden. Eksempelvis Sunstar GUM Hydral tandpasta, Sunstar GUM Hydral gel, Sunstar GUM Hydral spray og Sunstar GUM Hydral mundskyl. En mulighed er også Xerostom spray eller Xerostom pastiller.

Da en af bivirkningerne er ømt og rødt tandkød anbefales brug af produkter med omkring 0,1% klorhexidin 2 gange dagligt. 2SMILE´s sortiment holder en række af disse produkter, herunder produkter fra Sunstar GUM Paroex eller Curasept (Curaprox).

2SMILE´s sortiment indeholder endvidere produkter, der kan gennemføre den daglige mundhygiejne ekstra skånsomt. Bl.a. skal forsøge at bruge tandbørster og interdentalbørster (mellemrumsbørster) der er ekstra bløde. Blandt tandbørsterne er eksempelvis Curaprox eller X-blød interdentalbørster fra TePe.