ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Paradentose

Ca. 700.000 danskere oplever paradentose i større eller mindre grad. Bløder dit tandkød, er det tegn på tandkødsbetændelse.

 

Fjern bakterierne ved en at bruge de bedste produkter i 2SMILE´s sortiment - uanset om det gælder manuelle eller el-tandbøster, interdentalbørster/mellemrumstandbørster, tandtråd, tandpasta eller mundskyl. Brug tandpasta, mundskyl eller gel med den rigtige dosering af klorhexidin i samråd med din tandlæge eller tandplejer. 

 

155 Produkter
Vis
Tilbud
Curaprox CTC, tungeskraber, 201, enkeltblad

11616

Curaprox CTC, tungeskraber, 201, enkeltblad
Pris 29,00 DKK Spar8,00 DKK
Tilbud
Curaprox CTC, tungeskraber, 202, dobbeltblad

11617

Curaprox CTC, tungeskraber, 202, dobbeltblad
Pris 29,00 DKK Spar8,00 DKK
Tilbud
Curaprox, tandbørste, cs 1560, 1 stk

11582

Curaprox, tandbørste, cs 1560, 1 stk
Pris 39,00 DKK Spar6,00 DKK

Paradentose

Paradentose er en betændelsestilstand i tandkødet, fibrene omkring tandrødderne og kæbeknoglen.  Undersøgelser fra Tandlægeskolen i Århus indikerer at ca. 12 % af danskerne har paradentose i større eller mindre grad svarende til ca. 700.000 danskere.

Bløder dit tandkød, når du børster tænder, er det tegn på tandkødsbetændelse.  Paradentose opstår når tandkødsbetændelsen fortsætter uden behandling således at bakterierne spreder sig til det dybereliggende væv i tandkødet og fortsætter ned mod tandroden.  Såfremt paradentosen ikke behandles vil det føre til at knoglen nedbrydes og tanden løsner sig.

Tandkøbsbetændelsen opstår ved at bakterier får lov at samle sig langs tandkødsranden, og giver  en betændelsestilstand.

Derfor er det vigtigt at bakterier og madrester fjernes dagligt ved tandbørstning, mellemrumsbørster eller tandtråd. Selv med en god tandhygiejne øges risikoen for tandkødsbetændelse og paradentose med alderen ligesom at mindsket immunforsvar og stress kan øge risikoen.

Oplever du blødning fra dine tænder bør du få en tid hos din tandlæge eller tandplejer for undersøgt problemet og få gode råd til forebyggende behandling. 

2SMILE har Danmark´s største udvalg af produkter til forebyggelse og behandling af paradentose. Vælg en god tandbørste, anvend tandstikker, interdentalbørste (mellemrumstandbørste) eller tandtråd til at fjerne fjerne madrester og rengør mellemrum mellem tænderne. Brug tandpasta eller gel til at bekæmpe og forebyg parandentose – evt. med den rigtige dosering af klorhexidin i samråd med din tandlæge eller tandplejer.