ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Tandregulering/Ortho

Rengøring af tænderne mens tandregulering (Ortho) står på, kan være udfordrende og besværlig. Til gengæld er det vigtigt.

Hos 2SMILE finder du de produkter der er effektive og gør det nemmere at holde tænderne rene og tandkødet sundt.

 

40 Produkter
Vis
Tilbud
GUM AftaClear, gel, 10 ml

10088

GUM AftaClear, gel, 10 ml
Pris 64,00 DKK Spar14,00 DKK

Tandregulering/Ortho

Rengøring af tænderne mens tandregulering står på, kan være udfordrende og besværlig. Til gengæld er det meget vigtigt, da der ellers er stor risiko for at få huller i tænderne (caries). Særligt skal der børstes i 3 baner hvor brackets sidder:  på brackets, ved tyggefladerne og langs tandkødskanten.

Uanset om du får reguleret dine tænder af funktionelle eller kosmetiske årsager, så kan 2SMILE tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, der hjælper med at rengøre og lindre mens tandreguleringen står på.

Bruger du manuel tandbørste kan en solobørste fra Tandex anbefales – måske kombineret med en specialdesignet Ortho tandbørste fra Curaprox eller Sunstar GUM. Anvendes el-tandbørste har Oral B udviklet et sæt børstehoveder der er god til at rengøre omkring bøjlerne.

Desuden findes der tandpasta og mundskyl, der er særlig anvendelig, mens tandreguleringen står på – bl.a. fra Sunstar GUM, der indeholder Aloe Vera for at lindre irriteret tandkød og har en gel konsistens, så der sidder tandpasta tilbage på de ”svære steder”.

Sortimentet hos 2SMILE indeholder også specialprodukt såsom Ortho voks fra Sunstar GUM , der klæbes til tandbøjlen og går i et med tænderne, så den ikke kan ses. Nedsætter desuden irritationer og skader på slimhinden.