ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Curaprox

34 Produkter
Vis
Tilbud
Curaprox CTC, tungeskraber, 201, enkeltblad

11616

Curaprox CTC, tungeskraber, 201, enkeltblad
Pris 29,00 DKK Spar8,00 DKK
Tilbud
Curaprox CTC, tungeskraber, 202, dobbeltblad

11617

Curaprox CTC, tungeskraber, 202, dobbeltblad
Pris 29,00 DKK Spar8,00 DKK
Tilbud
Curaprox Tandbørste, CS 3960 - 6 stk.

17677

Curaprox Tandbørste, CS 3960 - 6 stk.
Pris 199,00 DKK Spar26,00 DKK
Tilbud
Curaprox Tandbørste, CS 5460 - 6 stk.

17676

Curaprox Tandbørste, CS 5460 - 6 stk.
Pris 199,00 DKK Spar26,00 DKK
Tilbud
Curaprox, tandbørste, cs 1560 - 6 stk.

17678

Curaprox, tandbørste, cs 1560 - 6 stk.
Pris 199,00 DKK Spar26,00 DKK
Tilbud
Curaprox, tandbørste, cs 1560, 1 stk

11582

Curaprox, tandbørste, cs 1560, 1 stk
Pris 39,00 DKK Spar6,00 DKK

Curaprox

Siden 1972 har Curaden International fra Schweiz produceret de bedste produkter under mærkerne Curaprox og Curasept.

 

Gennem samarbejder med schweiziske tandlæger, tandplejere og universiteter rundt om i verden er produceret nogle af de mest innovative produkter til at forbedre tand- og mundsundheden.

 

Curaprox

Mest kendt er Curaprox for sine manuelle tandbørster – og det er ikke uden grund. Børstehårene på tandbørsten er lavet af Curen fibre. I modsætning til andre tandbørster som er lavet af nylon, så har Curaprox tandbørster et par helt afgørende fordele.  2SMILE er stolte af at kunne tilbyde Curaprox på www.2smile.dk – nemt og billigt.

 

Tandbørstning er mere effektiv og mere skånsom.  Dette skyldes at Curaprox tandbørsterne har op til 6 gange så mange fibre som en normal tandbørste. Flere fibre, der sidder tættere sammen i forhold til en almindelig tandbørster fjerner selvfølgelig flere bakterier og plak. Curen fiberne på Curaprox tandbørsterne er langt blødere end nylon og skaber derfor færre slibeskader på dine tænder og tandkød. Er man skiftet fra en almindelig tandbørste til Curaprox skifter man aldrig tilbage igen.

 

Hovedet på Curaprox tandbørsterne er mindre end gennemsnittet. Derfor er det nemmere at børste de bagerste tænder. Skaftet er 8-kantet således at det er nemt at få en rigtige vinkel på tandbørstningen. Curaprox tandbørsterne fås med 5460 (ultra-blød), 3960 (super-blød) og 1560 (blød) børstehår. For børn over 5 år med 7600 børstehår. Den bløde og skånsomme tandbørstning medfører at langt flere børn oplever tandbørstningen som blødt og rart, hvilket danner grundlagt for gode børste vaner fremad i livet.

 

Får du reguleret din tandstilling og bruger bøjler, eller har du et implantat ? – så er løsningen Curaprox CS 1006 (single børste med lille rundt hoved) med 6mm lange hår, CS 1009 med 9 lange hår eller CS Ortho. CS Ortho er kendetegnet ved at kortere hår i rækken af børstehår således at det er lettere at børste tænderne omkring bøjlerne og tråde.

 

Opleves isninger i tænderne, er tandhalsen blotlagt med tandfølsomhed til følge eller er der behov for en skånsom tandbørstning så er Curaprox ATA svaret. Skaftet er fleksibelt og brugeren motiveres naturligt til ikke at bruge tommelfingeren. Herved reduceres det naturlige tryk ved tandbørstning og kombineret med 4800 børstehård skabes den mest skånsomme og effektive tandbørstning.

 

I samarbejde med professor N.P.Lang, Bern – Schweiz er udviklet Curaprox CS Surgical – mega blød. Tandbørsten er ikke mindre end 12.000 Curen børstehår. Tandbørsten er meget skånsom og bruges hvis der opleves voldsom betændelse eller efter en operation eller ved strålebehandling af cancer.

 

Curasept

Klorhexidin anvendes ofte i forbindelse med desinfektion og forebyggelse mod plak, huller i tænderne og tandkødsbetændelse. Udfordringen er, at brugen af klorhexidin kan misfarve tænderne.

 

Curasept er tandpasta, mundskyld og gel med klorhexidin og ADS, der alle kan købes på www.2smile.dk

 

Curasept indeholder et patenteret ADS system der reducerer risikoen for misfarvning med 87% viser studier - P. Cortellini mfl., Clin Periodental - 2008. ADS (Anti Discoloration System) modvirker klorhexidinens effekt på tænderne pigment (farve), ligesom at studier viser en hurtigere heling og mindre blødning fra tandkødet. Curasept produkter indeholder ikke alkohol.

 

Køb online hos 2SMILE

På vores side finder du produkterne fra Curaprox og Curasept – nemt og billigt. Schweizisk kvalitet og præcision harmonerer med måde vi arbejder på hos 2SMILE. Vi samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.