ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Dentaid

Hos 2SMILE er vi glade for at kunne præsentere Dentaid, samt mærkerne Inteprox, Vitis, Perio Aid, Xeros og Halita som en del af vores sortiment.

Udvalget af produkterne fra Dentaid omfatter såvel mellemrumsbørster (ID børster), tandpasta, gel og mundskyl.

Med en passion for at forbedre tand- og mundsundheden dækker mærkerne en række behov, herunder paradentose, misfarvning af tænderne, følsomme tænder og tandhalse, tør mund samt naturligvis daglig beskyttelse mod huller tænderne og opretholdelse af frisk tandkød.

Dentaid

Siden 1973 har Dentaid fra Spanien produceret de bedste produkter under mærkerne Interpox, Vitis, Perio Aid, Xeros og Halita. Missionen er med passion at forbedre tand- og mundsundheden, tilbyde revolutionerende løsninger med en forskningsbaseret tilgang og fokus på løbende forbedringer.

Gennem samarbejder med tandlæger, tandplejere og universiteter rundt om i verden producerer Dentaid nogle af de mest innovative produkter til at forbedre tand- og mundsundheden.

 

INTERPROX

Interprox fra spanske Dentaid er lig med mellemrumstandbørster (interdentalbørster) af høj kvalitet.

Interprox er særdeles populær hos tandlæger og tandplejere. Årsagen er de helt særlige mellemrumstandbørster som har et langt og vinklet skaft. Det lange skaft gør at mellemrumstandbørsterne er nemme at anvende og vinkling gør at det er nemt at nå ind til de bagerste tænder.

Hos 2SMILE er vi glade for både at kunne tilbyde Interprox PLUS 2G med langt skaft og vinkling samt den nyudviklede Interprox 4G, hvor det er muligt styre vinklingen af mellemrumstandbørsten og hvor vinkling altid går tilbage til sin udgangsposition.  2SMILE kan som den eneste i Danmark levere Interprox 2G i samtlige 9 forskellige størrelser og Interprox 4G i 8 forskellige størrelser. Dermed er du sikker på at få mellemrumstandbørsten der netop passer til dig.

Mellemrumsbørsterne har både hvide og sorte børstehår af Tynex. Hensigten hermed er at kunne se evt. plak på de sorte børstehår, mens den hvide del viser eventuel blødning fra tandkødet.

 

VITIS

Særlig fokus på forebyggelse og effektiv beskyttelse af tænderne er samlet under mærket VITIS.  Hos 2SMILE finder du den bedste mundskyl og tandpasta til forebyggelse og beskyttelse mod caries – huller i tænderne (Anticaries), fjerne misfarvning (Whitening) af tænderne, samt holde dit tandkød sund og frisk (Gingival). Desuden findes der særlig mundskyl og tandpasta, der er rettet mod brugere af tandregulering (Ortho).

 

PERIO AID

Perio Aid er en serie af produkter, der er særlig rettet mod forebyggelse og behandling ved paradentose. Fælles for disse produkter er den optimale kombination af klorhexidin med varierende dosering i kombination med CPC til bekæmpelse af plak og betændelsestilstande.

 

XEROS

Xeros fra Dentaid omfatter en række produkter, der er særligt designet lindring af tør mund.

 

HALITA

Halita serien er særlig rettet mod bekæmpelse af dårlig ånde. Med en videnskabelig tilgang fokuserer Halita serien på at fjerne årsagen til dårlig ånde.  Omfatter produkter som tandpasta, mundskyl, tungeskrabere og spray.

Køb online hos 2SMILE

På vores side finder du produkterne fra Dentaid – nemt og billigt. Vi er stolte af, at være dansk importør af Dentaid produkterne, som vi også leverer til danske tandlæger og tandplejere. 2SMILE samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.