Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Interprox

Interprox

Interprox fra spanske Dentaid er lig med mellemrumstandbørster (interdentalbørster) af høj kvalitet. Dentaid har i 30 år produceret innovative produkter til forbedring af tand- og mundhygiejnen.

 

Interprox er særdeles populær hos tandlæger og tandplejere. Årsagen er de helt særlige mellemrumstandbørster som har et langt og vinklet skaft. Det lange skaft gør at mellemrumstandbørsterne er nemme at anvende og vinkling gør at det er nemt at nå ind til de bagerste tænder.

 

Hos 2SMILE er vi glade for både at kunne tilbyde Interprox PLUS 2G med langt skaft og vinkling samt den nyudviklede Interprox 4G, hvor det er muligt styre vinklingen af mellemrumstandbørsten og hvor vinkling altid går tilbage til sin udgangsposition.  2SMILE kan som den eneste i Danmark levere Interprox 2G i samtlige 9 forskellige størrelser og Interprox 4G i 8 forskellige størrelser. Dermed er du sikker på at få mellemrumstandbørsten der netop passer til dig.

 

Mellemrumsbørsterne har både hvide og sorte børstehår af Tynex. Hensigten hermed er at kunne se evt. plak på de sorte børstehår, mens den hvide del viser eventuel blødning fra tandkødet.

 

Køb online hos 2SMILE

På vores side finder du produkterne fra Interprox – nemt og billigt. Vi er stolte af, at være dansk importør af Interprox mellemrumstandbørster, som vi også leverer til danske tandlæger og tandplejere. 2SMILE samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.