ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Philips

30 Produkter
Vis
Tilbud
Philips, All-in-one, HX9092/10, hvid, 2 stk.

17761

Philips, All-in-one, HX9092/10, hvid, 2 stk.
Pris 193,00 DKK Spar106,00 DKK
Tilbud
Philips, All-in-one, HX9092/11, sort, 2 stk.

17762

Philips, All-in-one, HX9092/11, sort, 2 stk.
Pris 193,00 DKK Spar106,00 DKK
Tilbud
Philips, Dyse F3 Quad, HX3062

17808

Philips, Dyse F3 Quad, HX3062
Pris 159,00 DKK Spar90,00 DKK
Tilbud
Philips, Sonicare HX6322, børn

17469

Philips, Sonicare HX6322, børn
Pris 368,00 DKK Spar106,00 DKK

Philips

Philips udvikler og producerer også fremragende el-tandbørster med tilhørende udvalg af børstehoveder.

 

Philips´s børstehoved arbejder med den patenterede soniske teknologi - dvs. at børstehovedet arbejder med en fejende bevægelse. Den fejende bevægelse op og ned af tanden, mellem tænderne og på tandkødet presser tandpastaen og spyt mellem tænderne. Den soniske teknologi med 31.000 børstebevægelser i minuttet både er effektiv mod huller og giver et sundere tandkød.

 

Prøv en Philips el-tandbørste og oplev det fantastiske resultat.  Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, tilbydes 60 dages pengene tilbage garanti.

 

2SMILE tilbyder samtlige Philips modeller – både el-tandbørster og børstehoveder.

 

El-tandbørsten fra Philips hjælper med ikke at børste for voldsomt, men såfremt det skulle ske stoppes bevægelserne, hastigheden på de fejende bevægelser nedsættes og der gives en visuel advarsel. En timer i tandbørsten sikrer at de foreskrevne 2 minutters tandbørstning gennemføres.

 

Som noget helt nyt kan el-tandbørsten kobles til mobiltelefonen via blutooth. Installeres Philips app på viser mobiltelefonen for brugeren hvor der børste i munden og herved sikres at alle områder børste nok.

 

Det anbefales at skifte børstehoved hver 3. måned. Vælg børstehoved til el-tandbørsten med omhu. Er tænderne følsomme eller opleves isninger i tænderne eller er det i øvrigt behov for en nænsom børstning bør Sensitive børstehovedet vælges. Den dybeste tandbørstning og 4 gange større overfalde kontakt fås ved at anvende Adaptive Clean. Vælg BEHOV på 2SMILE siden og find det helt rigtige Philips børstehoved der passer til dine behov og præferencer eller spørg din tandlæge eller tandplejer om råd til hvilket børstehoved der passer bedst.

 

Som et alternativ til tradition tandtråd har Philips udviklet Airfloss. Under højt tryk pustes vand mellem tænderne. Airfloss kan med fordel anvendes hvis det er vanskeligt at bruge traditionel tandtråd – eksempelvis der bruges bøjler ved tandregulering.

 

Køb online hos 2SMILE

På vores side finder du Danmarks største sortiment af tandplejeprodukter – også fra Philips. Vi samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.