ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Dannmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Mellemrumsbørster og tilbehør

Brug af interdentalbørster (mellemrumsbørster) sikrer, at der rent mellem tænderne, og at der ikke opstår huller i tænderne eller paradentose.

 

I 2SMILE´s sortiment indgår interdentalbørster fra Sunstar GUM, Dentaid (Interprox), Tandex og TePe.

 

90 Produkter
Vis

Mellemrumsbørster og tilbehør

Vidste du, at tandfladerne i mellemrummene mellem tænderne fylder det samme som for- og bagside af tanden ? 

Mellemrummene skal derfor have den samme opmærksomhed som den almindelige tandbørstning. Samtidig sætter der sig nemt madrester i mellemrummene som kan være vanskelig at fjerne.  Derfor er det en god ide at bruge en mellemrumsbørste, som også kaldes en interdentalbørste eller en id børste. Alternativt bruge tandstikker og/eller tandtråd.

Interdentalbørster findes i mange forskellige størrelser og typer. 2SMILE kan tilbyde et komplet sortiment fra Sunstar GUM, Dentaid (Interprox), Tandex og TePe. Det er vigtigt at vælge en interndentalbørste, der størrelsesmæssigt passer netop til dine tænder. Din tandplejer eller tandlæge kan vejlede dig om, hvilke størrelser du har brug for.

Interdentalbørsten (mellemrumsbørsten) føres frem og tilbage i tandmellemrummet – gerne 7 til 10 gange og gerne med tandpasta.  Nogle interndelbørster kan bøjes eller vinkles således at børsten føres ind i tandmellemrummet fra tungesiden af tandrækken.