ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Product added to basket

  • logo
  • 0 0
Danmarks største specialudvalg

i tandplejeprodukter

Levering

1-3 hverdage

Fri fragt

ved køb på 299 kr.

Tryghed

- vi samarbejder med danske tandlæger og tandplejere

Oral-B

29 Produkter
Vis
Tilbud
Oral-B Glide, Gum Care / Gum & Enamel - 3 stk.

17543

Oral-B Glide, Gum Care / Gum & Enamel - 3 stk.
Pris 295,00 DKK Spar26,00 DKK
Tilbud
Oral-B, el-børstehoved, Interspace, 2 stk

12985

Oral-B, el-børstehoved, Interspace, 2 stk
Pris 65,00 DKK Spar13,00 DKK
Tilbud
Oral-B, el-børstehoved, Sensitive, PRO, 10 stk

17837

Oral-B, el-børstehoved, Sensitive, PRO, 10 stk
Pris 219,00 DKK Spar208,00 DKK
Tilbud
Oral-B, Gum & Enamel Pro Repair, 75 ml

17699

Oral-B, Gum & Enamel Pro Repair, 75 ml
Pris 34,00 DKK Spar5,00 DKK
Tilbud
Oral-B, tandpasta, Stages, Cars, 75 ml

17691

Oral-B, tandpasta, Stages, Cars, 75 ml
Pris 17,00 DKK Spar7,00 DKK
Tilbud
Oral-B, tandpasta, Stages, Frozen, 75 ml

17692

Oral-B, tandpasta, Stages, Frozen, 75 ml
Pris 17,00 DKK Spar7,00 DKK

Oral-B

Oral-B er en del af amerikanske Proctor and Gamble. Mest kendt er Oral-B måske for deres el-tandbørster, men Oral-B kan også tilbyde spændende produkter indenfor tandpasta, tandtråd og mundskyl.

 

El-tandbørster

El-tandbørsterne fra Oral-B er legendariske. Oral-B´s børstehoved arbejder med oscillerende bevægelser – dvs. at børstehovedet arbejder i en roterende bevægelse med op til 10.500 bevægelser pr. minut. I forhold til en manuel tandbørste kan el-tandbørsten fjerne op til 100% mere plak langs tandkødslinien.

 

El-tandbørsten assistere med ikke at børste for voldsomt, men såfremt det skulle ske stoppes pulseringerne, hastigheden på de roterende bevægelser nedsættes og giver gives en visuel advarsel. En timer i tandbørsten sikrer at de foreskrevne 2 minutters tandbørstning gennemføres.

 

Som noget helt nyt kan el-tandbørsten kobles til mobiltelefonen via blutooth. Installeres Oral-B app på mobiltelefonen er vises for brugeren hvor der børste i munden og herved sikres at alle områder børste nok. Undersøgelser viser at over 80% efterlader plak, for de overser en hel zone i munden.

 

Det anbefales at skifte børstehoved hver 3. måned. Vælg børstehoved til el-tandbørsten med omhu. Er tænderne følsomme eller opleves isninger i tænderne eller er det i øvrigt behov for en nænsom børstning bør Sensitive børstehovedet vælges. Bæres bøjle i forbindelse med tandregulering bør Ortho børsten vælges. Er der udfordringer omkring misfarvning af tænderne kan disse fjernes ved brug af børstehovedet 3D White. På vanskelige steder som eksempelvis broer, kroner og implantater vælges Interspace børstehovedet. Vælg BEHOV på 2SMILE siden og find det helt rigtige Oral-B børstehoved der passer til dine behov og præferencer eller spørg din tandlæge eller tandplejer om råd til hvilket børstehoved der passer bedst.

 

Oral-B tandpasta

Oral-B har udviklet en unik basis for tandpasta, som er en kombination af tinflourid og polyfosfat. Tandpastaen har vist sig at være særdeles effektiv når der gælder reduktion af plask og erosion af emalja og tandsten samt mindskning af dårlig ånde.

 

Foruden tandpasta til børn kan 2SMILE som den eneste i Danmark tilbyde samtlige 9 variationer til det danske marked.  Brug kategorien BEHOV på www.2smile – og find netop netop den tandpasta, der passer til dig – uanset om fokus er på tandkøbsproblemer, følsomme tænder, isninger, misfarvning, dårlig ånde, emajeerosion eller forebyggelse mod huller i tænderne.

 

Oral-B tandtråd

Tandtråd fra Oral-B har høj kvalitet og flosser ikke.  Det gør brugen af tandtråd både hurtigere og nemmere. Oral-B tilbyder både traditionel tandtråd der bruges ved hjælp af fingrene eller den meget populære Oral-B Glide Floss på stang, der er meget nem at brug og når ind til de bagerste mellemrum. Erfaringer fra mange af vores glade kunder fortæller at tandtråden på Oral-B Glide Floss er så god, at den kan benyttes flere gange.

 

Køb online hos 2SMILE

På vores side finder du Danmarks største sortiment af tandplejeprodukter – også fra ORAL-B. Vi samarbejder med tandlæger og tandplejere med det formål at højne tandsundheden. Samarbejdet betyder at vi vægter højt, at tandlægens eller tandplejerens anbefalinger omkring valg af produkter og forebyggelse følges, således at den bedst mulige tand- og mundsundhed opnås.